Chestionat daca seful statului ar trebui sa returneze banii pe care i-ar fi castigat ilegal din inchirierea unei case la Sibiu, presedintele PNL, Ludovic Orban, a raspuns ca este obligatia ANAF sa puna in practica decizia care exista.

"Este obligatia ANAF-ului sa puna in practica decizia care exista, sunt convins ca presedintele Romaniei va face tot ceea ce este legal si procedural, din perspectiva ANAF-ului, pentru aplicarea acestei decizii (...).

Aici exista proceduri legale, ANAF-ul trebuie sa-si faca treaba. Presedintele Romaniei a aratat prin toata conduita sa ca respecta legea si hotararile judecatoresti", a spus liberalul, citat de dcnews.ro.

Suma totala de 2,6 milioane de lei, reprezentand chiria incasata de familia Iohannis si un alt proprietar, ar trebui sa fie recuperata de statul roman, a sustinut vineri Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.