Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, ca este "exagerat de fidela" Partidului Social Democrat, precizand ca pune in aplicare programul de guvernare facut de PSD si de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Intrebata, la Antena 3, daca este adevarat ca este "exagerat de fidela" presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila a raspuns: "Sunt exagerat de fidela partidului. (...) Lucrez cu domnul Dragnea de foarte multi ani. (...) Am pornit de la simplu membru de partid. (...) Domnul Dragnea m-a cunoscut de-a lungul timpului si atunci cand am obtinut rezultate bune si atunci cand nu am obtinut si am recunoscut acest lucru si am incercat sa-mi imbunatatesc modul de a actiona".

Totodata, premierul a spus ca poate sa obtina rezultatele pe care le doreste alianta PSD-ALDE.

"Consider ca pot sa pun in aplicare programul pe care il are Partidul Social Democrat. (...) Sunt un om foarte puternic si cred ca am capacitatea de munca si capacitatea de a conduce o echipa, de a face o echipa, astfel incat sa pot sa am rezultatele pe care le doreste alianta PSD-ALDE, dar pe care mai ales si le doresc romanii", a spus Dancila.

Ea a mai afirmat ca a pune in aplicare programul de guvernare nu inseamna ca esti "marioneta cuiva".

"Este adevarat ca lucrez si va trebui sa lucrez cu Liviu Dragnea si partidul. Eu pun in aplicare un program facut de partid si de Liviu Dragnea. Este normal. Dar asta nu inseamna ca, daca pui in aplicare programul, esti marioneta cuiva", a spus Dancila.

Totodata, sefa Executivului a precizat ca Liviu Dragnea nu promoveaza o persoana pe motive de prietenie.

"Liviu Dragnea nu promoveaza o persoana nici pe motive de prietenie, nici pentru ca o cunoaste de foarte multi ani, ci pe alte criterii, criterii legate de profesionalism. (...) Este presedintele Partidului Social Democrat. De rezultatele guvernarii depinde soarta partidului. (...) Anul viitor avem alegeri", a aratat Viorica Dancila.

Pe de alta parte, intrebata daca va fi nasa de cununie a presedintelui PSD cu iubita lui, Dancila a raspuns: "Nu, acum aud pentru prima data acest lucru". Ea a precizat insa ca, daca i s-ar propune, ar accepta sa fie nasa de cununie a liderului PSD.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

"Sigur ca da. De ce as spune nu? (...) Nu neg faptul ca o cunosc pe domnisoara Tanase, o cunosc pe Irina, este un om deosebit, este o fata deosebita. (...) Aceste lucruri fac parte din viata de zi cu zi a fiecarui om. (...) La noi, din pacate, ceea ce este normal a devenit anormal si cred ca acest lucru nu trebuie sa se intample. Societatea romaneasca s-a radicalizat foarte mult", a mentionat premierul Viorica Dancila.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.