Edilul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca isi va da demisia din toate functiile politice in cazul in care nu vor fi respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucuresti.

"Daca voi avea sustinerea colegilor de la Bucuresti si din Organizatia de femei pentru un post de vicepresedinte national voi candida, dar asta nu ma impiedica ca, in momentul in care voi constata ca in continuare proiectele Capitalei sunt blocate, intr-un timp rezonabil pe care doamna prim-ministru il stie, pentru ca am dialogat pe acest subiect, daca aceste termene sunt depasite, nu mai astept asa cum am facut pana acum - imi dau demisia", a declarat Firea, citata de capital.ro.

Comitetului Executiv National al PSD are loc luni la Palatul Parlamentului, liderii social-democrati urmand sa discute despre organizarea congresului extraordinar al PSD, care va avea loc pe 10 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.