Presedintele Comisiei pentru buget din Senat, Eugen Teodorovici, lanseaza un atac la adresa premierului Mihai Tudose, precum si la adresa ministrilor care il sustin pe premier.

"Am asistat in ultimele zile la o noua serie de declaratii politice, din pacate, la fel de lipsite de continut ca si cele de pana acum. Politicieni care, nefiind capabili sa-si demonstreze eficienta in functia in care au fost investiti, cauta sa se afirme astazi vorbind despre 'seriozitatea cu care trebuie discutata democratizarea puterii de decizie in partid', despre cum 'premierul poarta responsabilitatea deciziilor guvernamentale care ar trebui adoptate in Guvern' si altele asemenea.

Cata lipsa de maturitate politica si, mai ales, profesionala reiese din linguseala adresata premierului, prin care se atribuie exclusiv acestei guvernari reusita desemnarii autoritatilor de management sau a primirii banilor europeni din exercitiul financiar 2014-2020. Nici macar nu merita osteneala de a-i mai aminti (pentru a cata oara?) actualului ministru delegat al fondurilor europene ca acestea nu reprezinta nicidecum reusite, acreditarea realizandu-se cu intarziere si oricum nu in mandatul acestuia, iar marea parte din fondurile europene primite de Romania si gestionate de domnia sa fiind aferente proiectelor fazate din exercitiul financiar anterior. Totusi, ar fi interesant ca principalul responsabil de situatia dezastruoasa privind fondurile europene, sa precizeze care este tinta de absobtie pe care si-a propus-o pentru anul in curs si pentru anul urmator, avand in vedere ca cea de anul trecut a fost ratata", sustine senatorul PSD facand referire la ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Atac la adresa ministrului Transporturilor

Teodorovici lanseaza si un atac la adresa ministrului Transporturilor, Felix Stroe, scris hotnews.ro.

"La fel de indepartata de realitate este si promisiunea ministrului transporturilor, care doreste sa ne faca sa visam ca metroul pana la aeroportul Otopeni va fi operational pana la jumatatea anului 2020. Acestei promisiuni lipsita de respect fata de noi toti nu-i dau crezare nici macar angajatii domniei sale, asa cum cauta sa explice chiar unul dintre secretarii de stat, care, in noiembrie 2017, declara ca CFR ar fi prevazut pentru 2018 banii necesari realizarii celor 2 km de cale ferata care sa asigure legatura cu aeroportul Otopeni", mai sustine Teodorovici.

"Mai mult, o alta dovada din lunga lista a modului gresit de abordare a problemelor curente de catre actualul premier, este si situatia de la Ministerul Afacerilor Interne.
Cred ca prim-ministrul ar fi trebuit sa clarifice cat mai urgent cine au fost cei care l-au sustinut pe pedofilul care a intinat imaginea Politiei Romane, daca sefii acestuia stiau, daca seful Politiei i-a pus la dispozitie toate informatiile, cine a incercat si in ce mod sa il protejeze pe acest monstru si sa fi adoptat masurile care se impuneau.

Citeste si:
Bacșișul va fi impozitat cu 10% începând din 2023
Bacșișul va fi impozitat cu...

Pentru cei care inca se mai intreaba de partea cui sunt, pozitia mea este una foarte clara, asa cum a fost si cu ocazia motiunii de cenzura fata de 'Guvernul Grindeanu': sunt de partea partidului!", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.