Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca va cere demisia sefului Jandarmeriei pentru evenimentele care au avut loc in timpul protestelor din Piata Victoriei.

"In momentul in care intr-o tara democratica autoritatea de stat nu mai poate sa fie exercitata, asta inseamna ca in tara asta e anarhie. In nicio tara din Europa, poate ca prim-ministrul o sa-mi dea si mie un exemplu, sunt foarte curios sa vad in ce tara din Europa, in afara de mitinguri autorizate, cineva isi permite sa ocupe zile, luni, ani la rand un loc public. Daca nu mi se da un singur exemplu, inseamna ca prim-ministrul si doamna ministru de Interne nu si-au facut datoria si trebuie sa vedem ce se intampla", a spus Radulescu la Palatul Parlamentului, intrebat daca in scandalul din interiorul PSD a gresit Mihai Tudose sau Gabriela Firea.

Intrebat daca cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Radulescu a spus: "O sa cer demisia sefului Jandarmeriei".

"Un golan, un om care bate un batran vorbea foarte amical cu oamenii din Jandarmerie. Nu am inteles ce prietenie e intre cei din Jandarmerie si acest golan", a mai spus el.

Radulescu a aratat ca atunci cand sunt probleme, acestea trebuie discutate in partid, nu in public, scrie Agerpres.

"Daca in partid se hotaraste intr-un anumit fel, trebuie sa te supui. Nu-ti convine, indiferent ca esti premier, iti dai demisia si pleci daca nu vrei sa faci cum hotaraste partidul. Aici nu e pe concurs. (...) Nu cred ca ar trebui sa demisioneze (premierul Mihai Tudose - n.r.). Eu cred ca greseste in mod flagrant in ultima perioada de timp. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca aceste declaratii nefericite pe care le fac ei certandu-se unii cu altii afecteaza foarte mult imaginea PSD. Eu imi amintesc ca atunci cand am afectat imaginea partidului am fost suspendat. (...) De data asta cred ca Gabi Firea a avut dreptate", a mentionat acesta.

Declaratia lui Radulescu este facuta in contextul in care in presa au aparut stenograme care redau discutii in contradictoriu intre primarul Gabriela Firea si premierul Mihai Tudose privind organizarea Targului de Craciun in Piata Victoriei.

Citeste si:
Dosar 10 August. Șefii din Jandarmerie vor putea scăpa de acuzații...
Dosar 10 August. Șefii din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.