Cu ocazia Zilei Nationale si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis un mesaj, noteaza stirileprotv.ro.

"Sarbatorim ziua de 1 Decembrie amintindu-ne valorile si idealurile pentru care au militat inaintasii nostri in anul 1918: dorinta de libertate, de autodeterminare si de a aduna pe toti romanii sub un singur steag. Astazi, traim o perioada in care drepturile si libertatile cetatenilor sunt amenintate, traim intr-o perioada in care se pare ca romanii nu-si pot singuri decide viitorul. Sunt convins, insa, ca vom depasi toate aceste dificultati, asa cum am facut-o si in ultimii 25 de ani, dupa ce am lasat in urma haina grea a comunismului si ne-am pregatit cu totii sa construim o societate mai prospera, o societate mai buna, mai democratica, mai libera.

Am reusit prin efoturile depuse de toti romanii sa ducem Romania catre valorile euro-atlantice, catre aderarea la NATO si la UE. La fel cred si pentru viitor. Cu eforturi pe care le vom face cu totii, vom reusi sa cladim o societate mai buna, mai libera si mai prospera pentru toti romanii. La multi ani, romani! La multi ani, Romania!", se arata in mesajul lui Tariceanu.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.