"Sarbatorim astazi Ziua Nationala, ziua Marii Uniri de la 1918, cu increderea si speranta confirmarii unei noi pagini de istorie pentru Romania, pentru romani.

1 Decembrie 1918 a facut ca Romania sa devina unita si respectata, iar istoria a demonstrat ca acest moment a deschis drumul catre o perioada de modernizare a tarii. Misiunea noastra este sa contribuim in mod concret la dezvoltarea Romaniei si sa asiguram servicii publice mai bune - asistenta medicala de calitate, un sistem de educatie performant, infrastructura adaptata nevoilor prezentului - si prosperitate fiecarui roman.

1 Decembrie le-a adus romanilor demnitate si indeplinirea idealului national. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor nationale.

Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei, ci si un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identitatii nationale.

La multi ani, Romania! La multi ani romanilor din tara si de pretutindeni! La multi ani tuturor celor care traiesc in Romania!", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Citeste si: