Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, joi, ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. 

Tudose considera ca decizia nu este inspirata pentru ca oamenii nu au pe unde sa traverseze, dar si pentru ca se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

“Nu cred ca este cea mai inspirata decizie. Spuneti-mi dumneavoastra, in primul rand, pe unde ajungem acolo? Ca nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred ca isi va da seama ca nu este cea mai inspirata alegere. Mai mult, se si interpreteaza, ca se face targ ca sa nu mai vina nu stiu cine...”, a spus premierul, potrivit Stirileprotv.ro.

Tudose a precizat ca nu a vorbit cu primarul Capitalei, afland de aceasta decizie astazi.

Primaria Capitalei a aprobat marti organizarea targului de sarbatori "Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna" in Piata Victoriei, iar joi a anuntat ca targul se va deschide pe 5 decembrie.

Firea a respins acuzatiile potrivit carora, prin aceasta decizie ar incerca sa blocheze manifestatiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.