PNL cere sanctionarea presedintelui executiv al PSD Niculae Badalau, in urma incidentului cu liberalul Marin Anton, si chiar excluderea acestuia din partid, apreciind ca "in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta".

"Observam ca in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernamant sanctionarea lui Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic sa agreseze fizic o alta persoana. Daca zilele trecute fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit randul unui alt politician tot din zona Opozitie, dar din PNL", spun liberalii.

Ei argumenteaza ca deja autoritatile au confirmat ca Nicolae Badalau l-a agresat pe Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

"PNL considera ca total neacceptabila atitudinea lui Nicolae Badalau si constata, din nefericire, ca singurul argument al actualei guvernari este apelul la forta. Pumnul, in realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD sa nu evite luare unei decizii de sanctionare a lui Nicoale Badalau, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce Romania si care se vrea responsabil. Solicitam PSD delimitarea publica fata de acest comportament agresiv!", mai afirma PNL.

Liberalul Marin Anton sustine ca a fost lovit peste gura si amenintat de catre presedintele executiv al PSD Niculae Badalau, care insa neaga, spunand ca au avut doar un schimb de replici si ca nu este adeptul violentei, nici macar verbale.

Reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu au declarat, duminica, pentru News.ro, ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in urma unei reclamatii primite in cursul noptii de sambata spre duminica.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.