Liberalul Marin Anton a povestit cum Niculae Badalau l-a injurat de mama, l-a amenintat ca il "aranjeaza" si i-a dat "un pumn de palma" peste gura.

Marin Anton sustine ca la putin timp de la sosirea la nunta a iesit pe terasa, unde se afla si presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau.

"A inceput sa strige la mine «Mai Antoane!», sa ma injure de maicuta mea, sa ma ameninte ca ma omoara si ca ma aranjeaza el. In timpul asta s-a apropiat de mine si mi-a dat un pumn de palma in gura. Cred ca mi-a dat cu podul palmei", a declarat Marin Anton la Antena 3.

In ciuda faptului ca a incercat sa pareze, buza i-a fost sparta in urma loviturii, motiv pentru care a mers la IML pentru certificat medicol-legal si a facut plangere penala, scrie wall-street.ro.

Chestionat daca si-ar retrage plangerea daca Niculae Badalau si-ar cere scuze, Anton a spus ca acest lucru nu se va intampla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.