Partidul National Liberal (PNL) a anuntat ca va deschide o carte de condoleante in memoria presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care a incetat din viata la varsta de 100 de ani

"In memoria presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, va fi deschisa astazi o Carte de condoleante la sediul central al Partidului National Liberal (Aleea Modrogan, nr.1), pentru toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu seniorului liberal si sa transmita un gand bun familiei indoliate.

Cartea de condoleante va fi deschisa sambata, intre orele 15.00 si 20.00, duminica intre orele 10.00 – 18.00 si luni intre orele 10.00 – 18.00", anunta PNL.

Multi politicieni au deplans disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

"S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus. Unul dintre acei putini de la care, dupa 1989, am invatat ce este democratia pentru ca o traisera inaintea noastra. Alaturi de Ion Ratiu, Ion Diaconescu sau Corneliu Coposu, Mircea Ionescu Quintus a promovat o politica nationala bazata pe respect si dialog intre reprezentantii partidelor politice. Un liberal autentic, o fiinta distinsa, rotunda, placuta. Dumnezeu sa-l odihneasca!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

"S-a stins Mircea Ionescu Quintus. Atat cat l-am cunoscut, am vazut in dumnealui echilibru izvorat nu doar din experienta secolului pe care l-a adunat pe umeri, dar si din intelepciunea si daruirea celui care a trait sentimentul de patriotism si de serviciu in slujba semenilor. Cu siguranta o sa ne lipseasca multora, dar raman valorile pe care le-a impartasit si sustinut in viata Cetatii pana in ultimele clipe ale vietii. ondoleante familiei, celor apropiati, membrilor PNL. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si iubire!", si-a exprimat regretul si Dacian Ciolos.

"Dumnezeu sa il odihneasca ! O personalitate cu adevarat remarcabila si o mare pierdere pentru PNL si politica romaneasca", a scris Victor Ponta.

Raluca Turcan: "Dumnezeu sa il odihneasca! Dl. Mircea Ionescu Quintus a fost nu doar martor ci si participant direct la multe momente cruciale din istoria Romaniei. Un exemplu pentru noi toti al atasamentului fata de Partidul National Liberal. Un exemplu de rezistenta in fata greutatilor istoriei".

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.