Dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii referitoare la situatia economica, premierul Mihai Tudose va fi prezent in Camera Deputatilor, luni, la ora 16:30.

Tema dezbaterii politice se numeste "Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti", scrie digi24.ro.

Inca de saptamana trecuta, presedintele PNL a anuntat ca seful Executivului va fi convocat pentru a oferi explicatii: "La prima intrunire, in care noi ca PNL putem la 'Ora Guvernului' sa convocam la Parlament oficiali guvernamentali, il vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seama pentru situatia economica dezastruoasa, pentru situatia bugetara, pentru amenintarile pe care le arunca in fiecare zi asupra firmelor si asupra mediului economic activ si mai ales sa dea seama pentru declaratiile inepte pe care le-a facut si apropo de banci si Pilonul II de pensii si in general referitoare la diferitele chestiuni de natura economica, fiscala si bugetara”, a spus Ludovic Orban.

Si prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a solicitat guvernului sa prezinte Parlamentului "date exacte privind executia bugetara", acuzandu-l ca, in realitate, ascunde "date esentiale": "Situatia este grava si tocmai lipsa oricaror informatii clare prezentate Parlamentului, alimenteaza suspiciunile ca aceasta guvernare in deriva impinge Romania in criza. (...) In consecinta, adresam public invitatia primului ministru si membrilor cabinetului de a veni in Parlament si a prezenta situatia exacta, pe fiecare minister in parte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.