Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut un discurs critic la adresa ambasadorilor straini la Bucuresti.

"Sigur ca nu pot sa nu fac o referire directa la atitudinea unor ambasade si ambasadori. Ma surprinde si ma dezamageste profund atitudinea ambasadei americane, pentru ca si eu, ca si alti romani, am privit cu admiratie si la o America care este prin esenta tara libertatilor. Daca un demnitar roman ar promova o firma romaneasca ar fi imediat acuzat, bineinteles, de trafic de influenta.

Dar ambasadele straine au vazut ca nu exista aliat mai bun in acest demers al lor de a-si promova firmele si interesele lor decat DNA-ul. Ei nu mai au nevoie sa mai faca altceva decat sa vina pe aceasta piata in care toate firmele romanesti au fost decapitate, toti au fost trimisi la plimbare, nu mai exista o firma importanta de lucrari publice romaneasca, toate contractele de lucrari publice sunt castigate de firmele straine", a spus Tariceanu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.