Dupa ce Mihai Tudose a decis sa il elibereze din functie pe presedintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, fostul premier Sorin Grindeanu a spus ca actualul prim-ministru a ajuns la aceeasi concluzie: Fiscul avea o problema de management.

'Il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe seful ANAF, Bogdan Stan. Ma bucur ca, dupa o luna, a ajuns la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu: Fiscul avea o mare problema de management, iar schimbarea se impunea", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Inlocuirea vine dupa Mihai Tudose a exprimat nemultumiri legate de nivelul de colectare.

Avem in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba (...). Avem o intalnire programata cu el azi ( cu Bogdan Stan - n.r.), este chemat sa vedem despre ce este vorba in ograda domniei sale si sa vedem in ce masura putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, declara premierul Mihai Tudose, la inceputul lunii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.