Politica 3 Iulie 2017 16:15
Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca formatiunea pe care o conduce va monitoriza Cabinetul Tudose "cu maxima atentie" in timpul vacantei parlamentare.
"Monitorizam cu maxima atentie tot ce se intampla in cadrul fiecarui minister pentru ca exista in legea de abilitare a Guvernului niste domenii in care pot sa faca exact cum au facut cu ordonata 13, sa se trezim cu cine stie ce acte normative publicate in Monitorul Oficial fara niciun fel de dezbatere publica, acte normative care pot sa genereze efecte catastrofale pentru economie", a declarat Ludovic Orban, citat de digi24.ro.

"Am discutat despre atributiile vicepresedintilor regionali si am solicitat unui vicepresedinte regional sa elaboreze fisa postului. Evident in fisa postului va fi si atingerea obiectivelor din programul de dezvoltare in plan organizational, inclusiv identificarea de candidati de primar in toate localitatile in care PNL nu are primar. Prima oara cautam din interior. Am spus ca ma uit cu mare interes in exteriorul partidului si orice om de calitate, orice om cu expertiza este binevenit in partid, dar intai ne uitam si in PNL, pentru ca sunt multi oameni de valoare care au fost uitati de conducerea nationala", a adaugat liberalul, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.