Sorin Grindeanu a transmis romanilor un mesaj, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, in care a punctat elementele esentiale si obiectivele de viitor, dupa trecerea motiunii de cenzura, care l-a demis. 

”Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste zile, precum si echipei mele. Sunt foarte multi cei care si-au manifestat sustinerea, iar energia lor mi-a dat puterea sa trec cu capul sus prin aceste zile complicate pentru Romania!”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa oficiala de Facebook.

”Romanilor le spun ca imi voi face datoria pana la capat, pana cand tara va avea un guvern functional”, a mai scris premierul pe pagina sa.

Fostul premier s-a raportat la relatia sa cu partidul PSD: ”Asa cum am spus si pana acum, sper ca PSD sa reseasca sa numeasca viitorul premier. Important este sa iesim din acest blocaj si sa transmitem investitorilor si cancelariilor din lumea intreaga faptul ca Romania ramane un mediu stabil si predictibil. Important este ca romanii sa simta cat mai putin efectele acestei crize politice.”

Pentru cei care se intrebau daca acesta va parasi partidul, premierul demis a tinut sa puncteze: ”PSD nu inseamna Liviu Dragnea. PSD nu inseamna nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie sa ramana unit. Voi ramane in PSD, care nu trebuia sa treaca printr-o asemenea incercare, sa-si dea jos propriul guvern pentru ca asa vrea un singur om! Sper ca in 6 luni sa nu ajungem intr-o situatie similara. Romania nu merita asa ceva!”

In incheiere, Grindeanu a tinut sa multumeasca celor care au fost alaturi de el si sa isi justifice faptele: ”Ii multumesc lui Victor Ponta. Apreciez foarte mult ca a fost alaturi de mine. Le multumesc tuturor ministrilor si le spun, asa cum am spus si pana acum ca trebuie sa vina la serviciu si sa-si faca datoria. Pana va fi numit un nou guvern, trebuie sa ne facem treaba!

Am facut ceea ce am crezut ca este mai bine. Am ales calea cea mai grea, sa nu accept functii, sa nu accept compromisuri, sa nu fac intelegeri oculte, sa nu ma rog de nimeni, sa nu negociez cu nimeni! Ci sa fiu corect, transparent si sa-mi fac datoria pana la capat in mod onest. Aveam aceasta datorie fata de tara mea!”

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.