Fostul premier PDL, Emil Boc, a declarat ca nu vrea sa se puna in locul actualului premier Sorin Grindeanu. In viziunea lui, acesta are de gestionat o situatie grea. De asemenea, Boc mentioneaza ca are incredere in resursele politice ale PSD, care vor identifica o solutie pentru "stabilitatea Romaniei". 

Intrebat despre actuala situatie din PSD, Emil Boc a declarat: Nu as vrea sa fiu in locul lui (...) Nu stiu, chiar nu stiu foarte bine realitatea din PSD, dar nu as vrea sa fiu in locul domnului Grindeanu, care are o situatie grea de gestionat. Dar sunt convins ca PSD are resursele politice sa gaseasca o solutie in primul rand pentu stabilitatea Romaniei. Care va fi, vom vedea”, potrivit mediafax.ro.

PSD are in vedere retragerea sprijinului politic, acordat Guvernului Grindeanu. Potrivit unor surse politice, ar putea avea loc o intalnire a conducerii, care sa decida asupra acestei situatii.

„In toate Guvernele apar momente de criza. Sa credeti ca nu am trecut si noi prin momente de criza? Noi le-am dezbatut mai mult in familie decat in fata presei si in dezbateri publice. Ce credeti, ca mie nu mi s-a cerut demisia? Credeti ca am fost un premier caruia sa nu i se ceara demisia? Stiti bine, numai cele 10-11 motiuni de cenzura sunt un exemplu...”, a mai spus Boc.

Citeste si:

Retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, principala tema de analiza a liderilor PSD in Comitetul Executiv de azi

Premierul Sorin Grindeanu spune ca nu va demisiona si se asteapta la ”o executie publica”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.