Victor Ponta a remarcat ca, in mass-media, conflictul dintre "echipa Premierului Grindeanu si echipa Dragnea - Firea" a avut un impact mai mare decat intalnirea istorica Trump-Iohannis si decat votarea legii salarizarii, lucru ce nu i se pare deloc normal.

"Romania este clar o tara cu tendinte sinucigase!!! Cel putin asa inteleg cand vad ce subiecte au fost principale saptamana aceasta!!!

Legea Salarizarii este chiar o tema fundamentala - atat pentru bugetari cat si pentru mediul privat / intalnirea Trump - Iohannis chiar a fost una istorica ( cu efecte sistemice care se vor intinde dincolo de mandatul prezidential al celor doi si care vor influenta generatiile urmatoare din tara noastra)!

Si totusi daca va uitati principala tema politica in media ( si deci in opinia publica activa) a fost conflictul intre Echipa Premierului Grindeanu si Echipa Dragnea - Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevant pentru viata romanilor si care afecteaza grav implementarea unor proiecte fundamentale ( de la Legea Salarizarii la Parteneriatul cu SUA) !!!

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa PNTCD in 1999 nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern ( chiar daca ceva oarecum asemanator s-a incercat in Toamna anului 2015)!

Sper totusi ca ratiunea si bunul simt atat al membrilor PSD cat si al romanilor in general sa impuna scoaterea acestui subiect toxic de pe agenda!!! Altfel vom plati toti un pret mare si nemeritat!"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt "spate politic" decat cel asigurat de catre social-democrati.

Intrebat vineri daca in PSD exista pepiniera de potentiali inlocuitori ai premierului Sorin Grindeanu, Dragnea a sustinut ca "PSD e un partid mare, are nu numai pepiniera, are si padure", a scris, pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta.

Citeste si:
Denivelări de asfalt la Podul de la Brăila la doar o lună de la...
Denivelări de asfalt la Podul...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.