Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a reactionat pe Facebook dupa declaratiile Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, referitoare la modificarea legii abuzului in serviciu.

"Interesante declaratii ieri. Ministrul Justitiei afirma ca in privinta abuzului in serviciu nu va introduce niciun prag in articolul din legea modificata, ci lasa la aprecierea judecatorului daca o fapta de abuz in serviciu cu o anumita consecinta pagubitoare este infractiune sau nu. Solutia propusa de minister probabil nu va fi deloc apreciata de PSD, pentru ca le invalideaza tot discursul de la OUG 13 pana in zilele noastre! Toata retorica socialista si a prietenilor lui Dragnea, Serban Nicolae, Iordache, Nicolicea etc cu privire la prag e aruncata la cos. E clar ca justitia va ramane un cartof fierbinte si in lunile urmatoare", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ministrul Justitiei a sustinut ca lucreaza la un proiect de modificare a abuzului in serviciu, unde "judecatorul are libertatea de apreciere, tine seama de personalitate, persoana faptuitorului, de gravitatea faptei, de imprejurarea ca este recidivist sau nu, de scopul, de mobilul faptei", scrie dcnews.ro.

Citeste si: Tudorel Toader: Sistemul judiciar de la noi scartaie din toate incheieturile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.