Premierul Sorin Grindeanu sustine ca are anumite semne de intrebare privind modul in care a fost prezentat raportul de evaluare a sefilor de parchete, relateaza romanialibera.ro, care citeaza News.ro.

"Am anumite semne de intrebare legate de modul in care a fost prezentat acest raport, care da o fractura intre corpul acestui raport si concluzie, dar eu am luat act de raportul pe care ministrul Justitiei l-a facut (...) si pe mine ma intereseaza ca institutiile sa functioneze(...). Aceste institutii trebuie sa functioneze dincolo de persoanele care le conduc", sustine Grindeanu.

"Indiferent de concluziile care ar fi rezultat din acest raport, fiindca am vazut anumite reluari de pozitie care nu sunt conforme cu realitatea, n-ar fi insemnat schimbarea nici a domnului Lazar nici a doamnei Kovesi. Procedura era initiata, se inchidea conform legii procedura la nivel de presedintie", a adaugat prim-ministrul, citat de dcnews.ro.

Citeste si: Grindeanu: Tudorel Toader m-a asigurat ca discutia cu ambasadorul Hans Klemm nu a influentat evaluarea DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.