Fostul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita, trimis in judecata de DNA in doua dosare pentru fapte de coruptie, va fi consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, lider al PSD Iasi.

Nichita a sustinut ca are nevoie de bani si ca nu mai poate sta deoparte. El se va ocupa de coordonarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deseurilor din judetul Iasi.

"Am avut o discutie cu domnul Popa, m-a intrebat ce mai fac si daca nu as putea sa ajut la CJ. Am zis ca nu vreau drept de semnatura, ci doar sa ajut cu experienta mea. Nu mai pot sta deopate, am nevoie si eu de bani, de un salariu. Nu stiu cat voi castiga", a afirmat Gheorghe Nichita.

El a mai spus ca nu vrea "inca" sa se implice politic in PSD Iasi si ca angajarea sa la CJ nu reprezinta o mutare politica, in conditiile in care Maricel Popa este liderul filialei judetene a PSD Iasi.

Fostul primar al municipiului Iasi spunea acum aproximativ un an ca ar vrea sa se angajeze.

Intrebat ce reactie crede ca va avea primarul Iasiului, Mihai Chirica, cu care nu se afla in relatii bune, Gheorghe Nichita a spus ca nu-l intereseaza ce va spune Chirica.

Gheorghe Nichita a candidat in decembrie 2016 pe listele PRU, la deputati, insa partidul nu a intrat in Parlament.

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de procurorii DNA in doua dosare de coruptie, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.