Fostul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita, a cerut judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa i se ridice controlul judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita, deoarece vrea sa se angajeze si sa petreaca mai mult timp cu familia.

La termenul de marti, fostul primar a sustinut ca nu mai face politica si ca are doua prioritati: “Sa stau mai mult alaturi de familia mea si sa-mi caut un loc de munca. Vreau sa-mi ridicati controlul judiciar”. Vezi declaratia completa pe Adevarul.ro.

Gheorghe Nichita a fost eliberat din arest preventiv, in februarie 2016, si plasat in arest la domiciliu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa ii inlocuiasca masura preventiva, in dosarul in care fostul primar al Iasiului este acuzat de luare de mita. Nichita a fost arestat in octombrie 2015, fiind acuzat ca a primit mita de la presedintele grupului UTI, Tiberiu Urdareanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.