La finalul sedintei coalitiei de guvernare, copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ca a comunicat in cadrul intalnirii deciziile care s-au luat in interiorul partidului in ceea ce il priveste pe Daniel Constantin caruia i s-a retras sprijinul politic.

"Le-am comunicat colegilor nostri din PSD decizia care a fost luata ieri in Biroul Politic Central al ALDE cu privire la retragerea sprijinului politic pentru domnul Daniel Constantin. Le-am comunicat, de asemenea, decizia referitoare la persoana care il va inlocui in cadrul Guvernului pe Daniel Constantin. Este doamna Gratiela Gavrilescu care a fost ministru al Mediului si, de asemnea, propunerea noastra pentru ministrul pentru relatia cu Parlamentul in persoana domnului Viorel Ilie, actualul lider al grupului de la Senat al ALDE", a spus Tariceanu, citat de romaniatv.net.

Intrebat daca Daniel Constantin va fi exclus din partid, presedintele Senatului a precizat: "Congresul va decide asupra viitoarei structuri de conducere a ALDE. Congresul nu face decat sa aleaga decat viitoarea conducere, nu sta sa se ocupe de excluderi de membri", a spus Tariceanu, potrivit digi24.ro.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.