Traian Basescu il critica pe ministrul Agriculturii, dupa ce a declarat ca il va felicita pe Stefan Dragnea, pentru faptul ca detine o ferma de porci, despre care Petre Daea spune ca este o activitate extrem de grea in Romania, scrie psnews.ro.

"Ce bine este sa cresti porci, mai Drag(a)...
Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, se duce sa-l felicite pe fiul lui Dragnea pentru ca a cumparat de la Tel Drum o ferma de porci, printr-o marire de capital de 500 lei, si pentru ca, acum, la propunerea tatalui, crescatorii de porci vor primi subventii consistente.
Foarte bine, domnule Ministru Petre Daea, dar nu vrei sa mergi si la fiica mea s-o feliciti ca a cumparat teren la Nana cu un credit de peste un milion de euro si o dobanda importanta? Sau aici mergem pe comisii de ancheta si sechestru pe teren pentru ca nu l-a cumparat cu 500 lei...ca hotii?", a scris Traian Bsescu pe Facebook.

Miercuri a avut loc un schimb de replici intre senatorul PMP si presedintele PSD in Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.