Social 22 Martie 2017 14:39
Liderul PMP Traian Basescu si presedintele PSD Liviu Dragnea s-au atacat reciproc, miercuri, in cadrul sedintei de plen reunit.

"Domnule presedinte, stiu ca ati spus si data trecuta ca pe timpul dumneavoastra v-am atacat. Permiteti-mi sa va atac din nou. Decat o comisie de ancheta pentru bugetul guvernului Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum", i-a spus Traian Basescu lui Liviu Dragnea, potrivit stirileprotv.ro.

La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor a spus: "Domnule presedinte, legat de ferma de porci, nu stiam ca aveti si aceasta specializare. Eu va readuc aminte c suntem aici, nu acolo, ci in Parlamentul Romaniei. Dumneavoastra puteti sa va baltiti in ce vreti dumneavoastra, eu nu. Eu in acea mocirla nu intru. Dincolo de faptul ca sunt informatii mincinoase in ceea ce priveste unele legaturi financiare sau economice", a spus Dragnea, citat de digi24.ro.

Saptamana trecuta, Hotnews a aratat ca fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achizitionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum. In plus, Ministerul Agriculturii a pus in dezbatere pe data de 1 februarie un proiect de ordonanta privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescatorii de porci. Bineinteles, de aceste ajutoare ar beneficia si ferma de tinuta de fiul social-democratului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.