Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, sustine, ca nu stie de ce este suparat Victor Ponta, insa a stabilit o intalnire cu fostul premier pentru a discuta despre demisia sa in alb.

"Eu imi doresc sa ramana in PSD. E loc de munca in PSD, e loc chiar de toata lumea sa munceasca, sa puna umarul. Ca si consultare, eu ma consult cu cei care sunt. (...) A mai fost suparat. I-a mai trecut. Acum iar e suparat. Poate ii trece. Sper sa ii treaca", a declarat presedintele Camerei Deputatilor la Romania TV.

Liviu Dragnea a specificat ca inca nu a primit demisia in alb a fostului premier.

"Eu am vorbit cu Victor, o sa ne vedem zilele urmatoare, o sa incerc sa vad ce l-a nemultumit. E nevoie de orice om in aceasta perioada. Eu nu cred ca Victor vrea sa lucreze pentru adversarii politici si nu cred ca vrea sa lucreze impotriva tarii. Bun, omul cand e suparat spune lucruri", a adaugat el, citat de digi24.ro.

"Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine.

Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, e care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a sustinut Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.