Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca va demisiona din PSD, specificand ca ca ii va trimite o demisie in alb lui Liviu Dragnea, informeaza digi24.ro.

”Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine.

Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, e care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament, sustinand ca isi va depune demisia in alb din partid si o va trimite presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit stirileprotv.ro.

Intrebat de ce nu isi da demisia direct, fostul prim-ministru a raspuns ironic: "Pentru ca imi place sa imi puneti aceasta intrebare".

Fostul premier a specificat ca in timp ce Liviu Dragnea este politician si nu poate sa spuna anumite lucruri, acest lucru nu este valabil si in cazul sau. "Nu, hai sa fim seriosi. Domnul Dragnea este politician trebuie sa zica da. Eu nu mai sunt om politic. Fiecare cu problemele domniei sale", a subliniat Ponta.

De asemenea, deputatul a confirmat si ca Liviu Dragnea a fost invitat la intalnirea pe care Ponta urma sa o organizeze cu toti fostii ministri din cabinetul pe care l-a condus, scrie hotnews.ro.

Fostul premier a fost si intrebat cand a vorbit ultima data cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si a raspuns ca nu au mai vorbit de anul trecut.

Liviu Dragnea sustinea in urma cu o saptamana ca nu crede ca Victor Ponta va parasi partidul. "Orice critica de la Victor Ponta, pentru mine, e sanatate curata. Poate va avea o functie, nu cred ca Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienta. Partidul s-a exprimat pentru o anumita sustinere".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.