Raluca Turcan sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, are o strategie duplicitara si nu crede in ceea ce sustine presedintele Camerei Deputatilor cu privire la amendamentele liderului senatorilor PSD, Serban Nicolae, la legea gratierii, scrie hotnews.ro.

"Nu cred in buna-credinta a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ca ne-a dat pana acum suficiente motive. Prin urmare, nu cred nici ceea ce sustine dnul Dragnea referitor la amendamentele liderului senatorilor PSD, Serban Nicolae, respectiv ca nu ar fi fost consultat in privinta acestora ori nu ar fi avut cunostinta despre intentie.

Ceea ce cred, insa, este ca Liviu Dragnea continua o strategie duplicitara in privinta gratierii coruptilor, aceeasi ca si atunci cand spunea ca nu stie nimic despre OUG 13. Este un comportament identic cu cel pe care il afisa si in privinta ridicarii imunitatii unor parlamentari: declarativ sustinea una, la vot PSD proceda invers. Nu-si imagineaza nimeni ca Liviu Dragnea nu stia intentia de vot a colegilor sai.

Prin urmare, daca Liviu Dragnea vrea sa fie crezut de cineva cand se delimiteaza de amendamentele lui Serban Nicolae, atunci sa le solicite tuturor senatorilor PSD sa isi ia angajamentul scris si nominal ca nu vor vota amendamentele sefului lor de grup. O alta solutie este sa-i ceara lui Serban Nicolae sa-si retraga din proprie initiativa amendamentele la Legea gratierii, astfel incat acestea sa nu poata fi supuse votului in plenul Senatului", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

”Eu nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Categoric nu. Pe de alta parte, nu este cazul sa ne inflamam, pentru ca oricine poate depune amendamente, dar eu spun si acum Guvernului, cum am spus si domnului ministru al Justitiei, doar legea gratierii nu rezolva problema”, a afirmat Liviu Dragnea, fiind intrebat de jurnalisti daca sustine amendamentul depus de senatorul PSD Serban Nicolae la proiectul legii gratierii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.