Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca Romaniei trebuie sa i se recunoasca statutul in cadrul Uniunii Europene, adaugand ca "nu putem accepta o Europa cu mai multe viteze", motiv pentru care ii propune presedintelui Klaus Iohannis sa initieze consultarea partidelor politice pentru stabilirea unei viziuni comune, transmite digi24.ro.

"Romania trebuie sa aiba un statut egal cu toate celelalte state membre ale Uniunii Europene. Nu putem accepta o Europa cu mai multe viteze.
Iata un obiectiv pentru care ar trebui sa realizam un #consens national, intre toate fortele politice si intre toti decidentii din aceasta tara.

Am vazut ca si presedintele Iohannis impartaseste acelasi punct de vedere. I-am propus sa initieze #consultarea partidelor politice pentru a sustine impreuna o pozitie unitara, clara si coerenta in raport cu Uniunea Europeana.

E timpul sa ne trezim, sa ne ridicam putin deasupra luptelor interne si sa fim uniti, ca romani, in fata partenerilor europeni!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Si presedintele Klaus Iohannis s-a exprimat ferm impotriva ideilor vehiculate privind o "Europa cu mai multe viteze".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.