Fostul premier Victor Ponta a reactionat dupa ce DNA a anuntat ca a decis sa trimita la Parchetul General dosarul privind adoptarea ordonantei de urgenta 13/2017, care ulterior a fost abrogata, scrie digi24.ro.

«Dupa ce a plimbat jumatate de guvern prin fata jurnalistilor cercetand ceva ce era evident de la inceput ca nu exista eminentul Domn Procuror Uncheselu a declinat cauza la Parchetul General pe motiv ca presupusele falsuri savarsite in cadrul ministerelor avizatoare "nu sunt de competenta DNA"!

In 2015 exact acelasi Domn Procuror m-a anchetat si trimis in judecata pentru presupuse falsuri in activitatea de avocat din 2007-2008 ! Ati inteles cum e "competenta dupa caz"?!?!

E adevarat ca acum Florin Iordache si-a dat demisia si eu atunci refuzam sa mi-o dau - asa ca "exista competenta DNA"!! Dar nu sunt singurul .... Si fostul Procuror General Nitu nu isi daduse demisia ... si fostul sef ANAF Gelu Diaconu ... si Sorin Oprescu nu vroia sa plece din functie .... si Vasile Blaga de la sefia PDL .... si Ludovic Orban nu renuntase la candidatura la Primarie .... si Gabi Oprea nu votase motiunea de cenzura ..... si inca o suta de cazuri identice !

Curat "Stat de Drept"! Si da "nu facem dosare politice"», a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.