Robert Turcescu s-a numarat printre politicienii care si-au anuntat prezenta in Piata Universitatii la protestele din strada, impotriva proiectelor Guvernului privind amnistia si gratierea. Deputatul PMP a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa liderului social-democratilor, Liviu Dragnea.

"Am fost la miting si refuz sa ma uit la televiziunile de "stiri". Stiu mai bine decat multi altii cum se scrie o adevarata stire despre ce a fost azi pe strazile Capitalei, e simplu: citeva zeci de mii de oameni au protestat fata de intentia guvernului de a comite un abuz de putere. A avea puterea implica si o doza foarte mare de responsabilitate. Protestul de azi a fost semnalul pe care romanii l-au dat celor ce detin astazi puterea ca nu vor accepta accente iresponsabile puse in numele guvernarii PSD-ALDE rezultate la alegerile din 11 decembrie. Democratia se si apara atunci cind este atacata", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.