"Ati auzit cum se plange acest Premier lamentabil Ciolos Julien Dacian si Ministrul Muncii ca daca marim salariile medicilor intra economia tarii in colaps???!!! Nu credeam ca dupa dezastruosul guvern BOC condus de Basescu sa avem parte de un guvern mai slab si mai tradator de neam si tara!!!", scrie Ghita pe o retea de socializare.

"Nu era el cel care anunta in Parlament ca a avut crestere economica nu de 1, nu de 2 ci de taman 6% in primul semestru? Pentru ce sa folosim aceasta crestere daca nu pt bunastarea poporului roman? Pt firmele multinationale pe care le-a ajutat numai anul asta cu 138.000.000 euro fonduri de la buget si pt interesele celor de la Bruxelles? Ca doar ei coordoneaza acest pseudo-guvern...

Asta spune 3 lucruri:

1. A mintit Ciolos cand a anuntat cresterea economica cum e foarte probabil deoarece toate datele economiei reale il contrazic. Absortie de fonduri UE de 0,17% care se traduce in tradare a intereselor poporului roman din partea unui guvern compus din functionari veniti de la Bruxelles (dar probabil ca Dna Merkel le-a dat ordin sa lase cat mai multi bani la redistribuire pt poporul german si apropos pana si Boc a avut absorbtie de 7% pe an ca sa nu mai vorbim de Ponta care a avut 60%). Acelasi Ciolos este cel care , in calitatea sa de premier si mare specialist in agricultura (fost Ministru al Agriculturii) nu a dat subventiile agricultorilor si fermierilor romani nici pana in acest moment in conditiile in care in toate tarile UE agricultura este puternic subventionata. Agricultorii nostri sunt in pragul falimentului la fel ca mai toate firmele cu capital romanesc.

2. Acest domn Ciolos nu e interesat deloc de bunastarea poporului roman pe care il reprezinta deoarece trebuie sa dea cat mai multi bani la multinationale si la cota de imigranti impusa de Sefii lui de la Bruxelles. Am aflat acum ca Ministerul Sanatatii are un surplus de 500.000.000 lei pe care vrea sa-l dea inapoi la Ministrul Finantelor. Probabil pt asta. De ce sa creasca el salariile medicilor cu 25% , bani care s-ar intoarce in mod sigur in economia tarii si ar constitui premisele unei viitoare cresteri economice?! De ce sa construiasca un spital de Arsi cand are atatea alte prioritati ?! ...Mai bine scoate banii in afara pt interese straine.Nu e el premierul desemnat de PNL si USR care au in programul de guvernare prevazute cresteri salariale cu 50% pt intreg aparatul bugetar? Asta-i dovada ca e doar o minciuna a acestui PNL PDLizat complet si USR incropit de Bruxel pe piciorul stang cu asa zisi lideri-persoane cu trecut reprobabil si umflat cu fonduri grase de toate fundatiile lui G Soros, acelasi Soros care a fost repudiat pana si in tara lui natala Ungaria pt cate jafuri a facut.

Citeste si:
ALDE: „Redeschideți școlile! NU distrugeți viitorul copiilor noștri”
ALDE, apel la Guvern:...

3. Se incapataneaza sa nu puna in practica aceasta lege doar pt ca e votata de PSD si ALDE la care atat Soros cat si Bruxellul au deja o fobie deoarece PSD-ul e singurul partid cu larga sustinere in randul maselor si ca urmare singurul care daca vrea ,dar numai daca vrea, ceea ce din pacate in ultima vreme nu prea a aratat, poate sa mai faca ceva in interes national. Le e frica sa nu-i creasca cota de incredere la un nivel absolut incontrolabil in viitorul Parlament. Un Parlament fragmentat, format din partide fragile este un Parlament mai usor de manipulat. Evident este ca PSD si ALDE au adoptat aceasta masura din motive electorale, puteau s-o faca mai devreme pt ca au plecat toate cadrele medicale in afara tarii insa mai bine acum decat niciodata.

De fapt cred ca sunt valabile toate cele de mai sus si in acest sens mai cred ca toti cei care mai iubesc tara si poporul roman si vor sa le fie mai bine macar copiilor lor au datoria de a face tot posibilul ca acest guvern tradator Ciolos sa-si incheie mandatul. Din pacate singura solutie este un vot negativ impotriva PNL si USR la viitoarele alegeri.

Citeste si:
Daniel Ghita, despre vizita Papei: Il injuram pe Patriarhul nostru...
Daniel Ghita, despre vizita...

PS: Acum Ciolos vrea sa-si puna ANAF-ul sa terorizeze cetatenii prin blocuri ca sa mai stranga niste maruntis din chirii in conditiile in care companiile straine repatriaza la greu profiturile si nu platesc taxe si impozite si nimeni de la fisc nu le da nici macar o amenda. Desi cota de piata a multinationalelor a depasit 60% au platit anul trecut impozite mult mai mici decat amaratele de firme romanesti. Cum sa reprezinte Ciolos poporul roman cand el e platit de la Bruxelles cu 8300 euro/luna in momentul de fata??? Pai statul roman nu-i da decat vreo 3000 euro/luna.

Pentru cine lucreaza Julien Ciolos cand primesti de la comunitatea Europeana 8300 de Euro si de la Stat 3000 de Euro?

Nihil Sine Deo!", isi incheie mesajul luptatorul, fost membru al PRU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.