Dupa ce Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa presedintelui, dupa ce seful statului a negat ca a fost urmarit penal, in urma acuzatiilor recent aparute in presa, Klaus Iohannis revine cu noi declaratii.

Presedintele sustine ca inciuda faptului ca au existat plangeri penale de-a lungul timpului pe numele sau, totusi nu a fost niciodata urmarit penal, noteaza antena3.ro.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale reitereaza ca nu exista nicio dovada ca Iohannis a fost inainte de preluarea mandatului, urmarit penal. "In legatura cu speculatiile vehiculate in spatiul public, precizez ca sunt informatii complet false. Pentru corecta informare a opiniei publice, reiau ceea ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat in repetate randuri, si anume ca nu a fost niciodata urmarit penal", a declarat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant de la Palatul Cotroceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.