Elena Udrea il contrazice pe presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste urmaritii penali din fruntea statului, scrie evz.ro.

"Klaus Iohannis a declarat cu seninatate, ieri, ca nu a fost niciodata urmarit penal. Este o minciuna care dovedeste lipsa de caracter. Pare ca a luat-o pe urmele lui Ponta.

Aveti atasata o fotografie a raspunsului oferit de Parchetul General in 2009 (condus pe atunci de Kovesi) unei publicatii locale din Sibiu in care se vorbeste despre calitatea de invinuit a primarului de atunci Iohannis.
Discutia de astazi exista nu pentru ca actualul Presedinte ar fi fost vinovat, pentru ca, asa cum s-a dovedit, acuzatiile nu s-au verificat. Ci pentru ca Iohannis nu intelege Constitutia, care vorbeste despre drepturile cetateanului, cum ar fi si cel de a fi ales.

PS. Constatare - Laura Codruta Kovesi si Klaus Werner Iohannis au coabitat destul de bine cand prima era procuror la Sibiu. A tinut dosarele la sertar", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.