Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost intrebata, luni, despre discutiile cu jurnalista Denise Rifai pentru un loc pe listele pentru parlamentare, ea spunand ca, in general, nu vorbeste cu oameni pe care nu ii apreciaza, ci merge sa vorbeasca cu oameni care considera ca sunt compatibili cu PNL, adaugand ca lista partidului va fi una intinerita, improspatata cu oameni cu expertiza.

Intrebata daca jurnalista Denise Rifai se va regasi pe listele PNL la parlamentare, presedintele PNL a aratat ca nu doreste sa vorbeasca despre nume, in acest moment, pentru ca listele partidului nu sunt finalizate.

”Am avut nu doar o propunere, chiar si o intalnire cu un om fata de care mi-am afirmat public aprecierea. Nu vad de ce noi, oamenii politici, nu ar trebui sa avem apreciere publica fata de jurnalistii care de multe ori nu ne-au fost favorabili. Am avut varii propuneri, nu doar catre doamna Rifai. Sunt cel putin 50 de oameni din diverse domenii, oameni de afaceri, jurnalisti, carora le-am propus, si sunt multi care vor raspunde pozitiv acestei propuneri, si multi au facut-o deja catre organizatiile judetene care le-au facut aceste propuneri”, a spus Alina Gorghiu.

Presedintele PNL a aratat ca, in opinia sa, semnalul pe care trebuie sa il dea partidul este ca se improspateaza lista PNL.

”E irelevant, in opinia mea, ca multi sunt mai putin apreciati pentru o pozitie punctuala. Importanta este ideea de deschidere a partidului, si, chiar daca vor fi oameni nemultumiti in interiorul PNL, pentru ca nu se vor regasi pe liste, voi face tot posibilul ca toti sa ramana in aceasta echipa si sa inteleaga ca un parlamentar nu poate fi pe viata parlamentar”, a mai spus Gorghiu.

Ea a adaugat ca de aceea sunt adusi oameni noi, pentru a performa si ei.

Intrebata daca Denise Rifai ar putea sa lucreze si la programul de guvernare al PNL, Gorghiu a raspuns: ”Va inteleg preocuparea pentru un nume, dar nu am sa mai raspund punctual la preocuparile dumneavoastra, care nu stiu ce resort au. Lista PNL va fi una intinerita, improspatata, cu oameni cu expertiza si cu oameni care au lucrat si vor lucra si vor reprezenta PNL si vor sustine programul de guvernare asa cum trebuie”.

La insistentele jurnalistilor privind motivele pentru care Denise Rifai ar fi potrivita pentru un post de parlamentar din partea PNL, Alina Gorghiu a precizat ca a vorbit cu foarte multi oameni si isi mentine parerea ca aceasta este o persoana pe care o apreciaza, asa cum apreciaza oamenii de afaceri, scrie News.ro.

”Sa stiti ca, in general, nu vorbesc cu oameni pe care nu ii apreciez, ci ma duc sa vorbesc cu oameni care consider ca sunt compatibili cu PNL”, a spus Alina Gorghiu.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.