Fostul premier Victor Ponta a lansat joi un nou atac la adresa premierului Ciolos, pe care il sfatuieste sa se inscrie in PRU, scrie evz.ro.

"Ce a mai uitat sa prezinte Dl Ciolos in Parlament din realizarile Guvernului Ponta din 2015? Si ce a omis sa prezinte in definitia 'patriotismului'? Pai eu zic ca e mai bine cu fapte nu cu vorbe 'tehnocrate'. Sa-l ajutam putin:

A uitat sa spuna ca in 2015 Companiile din Romania au obtinut cel mai mare profit dupa Criza, cu peste 30% mai mare decat cel din 2008 - pai asta chiar era patriotism cu rezultate ( nu din ala de la tribuna tip Nae Catavencu)/ da stiu rezultate obtinute pe vremea Guvernului Ponta ala rau care distrugea economia cu masuri gresite si populiste/ si care a fost gonit de 'tinerii frumosi si liberi' care lucreaza la Companiile de mai sus

- a uitat sa spuna ca pentru prima data pe locul 1 s-a aflat o companie total romaneasca 'Banca Transilvania' (merita felicitati dar nefiind straini nu le da voie Klaus)/ da in vremea Guvernului Ponta ala care ne spunea Propaganda ca vroia doar raul Ardealului

- a uitat sa spuna ca in 2015 patru mari companii de stat Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz si Oltchim ( din insolventa) au fost in Top 10 al profiturilor / dupa ce ani de zile au fost jefuite de Pedelistii (acum PNL care il sustin pe Ciolos)/ da, exact pe vremea Guvernului Ponta ala despre care ne spunea Propaganda ca doar 'capuseaza' si 'politizeaza' companiile

- si a uitat sa spuna ca schimbarile stupide facute in anul 2016 se vor vedea in 2017 in rezultate negative!!! Dar atunci o sa ne explice Propaganda ca e din vina PSD

Intre timp insa ii multumesc inca o data ca a prezentat asa frumos rezultatele pe care le-am simtit in Semestrul I din 2016 ca efect al masurilor Guvernului din 2015 !!!
- crestere economica de 5%
- 200.000 de noi locuri de munca fiscalizate
- 3 miliarde de euro incasate de la Comisia Europeana pentru lucrarile efectuate si platite in 2015
- incasari din TVA la buget mai mari desi taxa a fost scazuta la 9/20%
- agricultura in crestere pentru ca in 2015 s-au platit la timp subventiile, s.a.m.d.

Citeste si:
Armata israeliană susţine că a vizat reţeaua subterană a Hamas....
Armata israeliană susţine că...

A uitat Dl Ciolos sa prezinte realizarile Guvernului din 2016!!! Poate pentru ca sunt ZERO?!?! Am aflat insa ca o sa vedem noi rezultate in 2017 - asta doar daca suntem cuminti si ascultam 'ordinul pe unitate' sa ii pastram la guvernare pe 'Tehnocrati' (sub noua prezentare de PNL/USR/PMP)

Si pentru ca realizari proprii ZERO ce sa faca biata Propaganda??? Dar fatucile de la Televiziunile oficioase?? Si 'deontologii' care dupa 10 ani de pupat in fund Basescu si 2 Iohannis au si ei nevoie de un 'fund proaspat'?? Dar postacii cu 'PuieMonta' care somau cu buza umflata de 'Cazul Blair'?? Au cazut toti in admiratie erotica fata de 'Patriotismul" lui Dacian!!!

Pai daca tot e asa patriot Dacian sa se inscrie la PRU ca il asteapta Bogdan cu tricolorul la intrare! Iar Julien sa se inscrie la USR ca nu poate fi abandonata nici biata Clotilde!!! Si eu votez Guvern PRU- USR cu Dacian Julien Premier!

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Daca nu vrea nici asta atunci ma alatur postacilor si shareuiesc si eu '#GoCiolosHomeBruxelles'!!! ", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.