Presedintele ALDE Timis, Marian Cucsa, sustine ca declaratia sa privind modificarea legii astfel incat demnitarii sa nu stea la coada pentru a-si ridica actele a fost ”interpretata intr-un mod gresit" fata de ceea ce a dorit sa transmita, afirmand ca el se referea la rezolvarea problemei cozilor la care trebuie sa stea romanii.

"Am constatat cu parere de rau ca declaratia pe care am facut-o pentru presa locala din Timis cu privire la posibilitatea reglementarii din punct de vedere legal a modalitatii de obtinere a unor documente de catre romani a fost interpretata intr-un mod gresit fata de ceea ce am dorit sa transmit. Inca de la inceput vreau sa spun ca nu am avut in vedere prin declaratia mea sa propun crearea unor privilegii pentru demnitari”, sustine Cucsa, potrivit unui comunicat de presa.

Liderul ALDE sustine ca declaratia a fost una personala, la cererea presei care a dorit o reactie pe ”un subiect care s-a discutat in ultima perioada”.

”Subliniez ca nu a avut loc o discutie in prealabil in cadrul partidului si nici cu cei din conducerea formatiunii, in speta cu cei doi copresedinti. Regret ca reprezentantii PNL, dar si anumite surse media, au dezinformat atunci cand au spus ca aceasta este o initiativa a ALDE. (...) Adevaratul subiect al discutiei din aceste zile este cel referitor la solutionarea cozilor infernale care se produc la ghiseele de unde se elibereaza documente. Este important ca romanii sa nu mai piarda timpul stand la coada pentru a-si putea obtine un document”
, a mai spus Cucsa.

Liderul ALDE sustine ca reglementarile privind procedurile ce trebuie urmate pentru a obtine documentele necesare trebuie stabilite de catre Guvern.

Presedintele ALDE Timis, Marian Cucsa, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers ”din respect” sa isi ridice permisul ”personal”, mentionand ca ”trebuie modificata legea” pentru ca demnitarii ”de rangul I sau al II-lea” sa evite cozile. El a mai spus ca este de apreciat faptul ca liderul partidului la nivel national, Calin Popescu Tariceanu, a fost personal sa isi ridice permisul de conducere si nu si-a trimis un consilier dupa document, scrie News.ro.

"In primul rand, Calin Popescu Tariceanu a fost sa isi ridice permisul personal, putea sa isi trimita un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers inainte de program si nu vad inaintea cui a intrat sa isi ridice permisul de conducere avand in vedere ca nimeni nu avea posibilitatea sa intre sa isi ridice permisul de conducere. Sa vedem pe fond care este cea mai grava problema, ca un om si-a ridicat permisul sau ca este coada?", a spus liderul ALDE Timis.

Citeste si:
ALDE: „Redeschideți școlile! NU distrugeți viitorul copiilor noștri”
ALDE, apel la Guvern:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.