Politica 28 Mai 2016 13:15
Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca liberalul Catalin Predoiu e "un candidat disperat sa ajunga pe locul 2" si lanseaza, prin interpusi, atacuri mincinoase la adresa sa, in replica liberalul transmitandu-i sa-si "tina nervii" si sa atace PSD si Firea.

"Am citit un atac mincinos si nedemn al lui Marian Preda si Sebastian Bodu (cei doi l-au acuzat de interese in favorarea unor firme, intr-un dosar deschis de Asociatia Salvati Bucurestiul impotriva Universitatii Bucuresti, in care cerea demolarea unor sedii din Complexul Panduri al Facultatii de Sociologie-n.r). Nu vreau sa fac presupozitie si sa cred ca, de fapt, in spatele acestui atac mincinos s-ar afla Catalin Predoiu, un candidat disperat sa ajunga pe locul doi. Vreau sa spun cat se poate de clar: nu am luat niciodata bani pentru ca ASB sa inceapa o actiune in instanta. Nu am luat niciodata bani pentru ca ASB sa opreasca o actiune in instanta. Mai mult decat atat, nu am renuntat niciodata la un proces pe care l-am inceput. Luni voi depune o actiune in instanta impotriva lui Preda si Bodu pentru calomnie", a scris Nicusor Dan, pe Facebook.

In replica, Catalin Predoiu a postat, pe aceeasi retea de socializare, un mesaj video in care il acuza, voalat, pe Nicusor Dan de blat cu PSD. "Acum cateva minute am citit atacul lui Nicusor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil si nedrept. Nicusor draga, tine-ti nervii si nu ma mai ataca, ca nu ai de ce. Daca vrei sa ataci pe cineva, atac-o pe Firea si PSD. De ce nu o faci?", a spus Predoiu.

PNL ar urma sa prezinte luni un nou sondaj de opinie referitor la ierarhia candidatilor din Capitala. Catalin Predoiu le ceruse contracandidatilor sai, Nicusor Dan (USB) si Daniel Barbu (ALDE) ca, in baza cercetarilor sociologice, sa fie sustinut un singur candidat la dreptei impotriva PSD, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Marian Preda, fost presedinte al Fundatiei Miscarea Populara si presedinte al Senatului Universitatii Bucuresti, si-a anuntat deja sustinerea pentru candidati liberali, precizand ca voteaza in sectorul sau cu liberalul Ovidiu Raetchi, candidat la Primaria Sectorului 5.

Citeste si:
Ciucă: „Există probabilitatea ca MCV-ul să fie ridicat”
Ciucă: „Există probabilitatea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.