Premierul Dacian Ciolos le-a urat ministrilor <<Sarbatori luminate si fericite!>> anuntandu-i insa ca dupa Pasti va face o analiza a proiectelor asumate in programul de guvernare pentru ca nu trebuie sa lase impresia ca Executivul doar lanseaza idei fara sa aiba capacitatea de a "livra rezultate".

"As vrea sa va urez tuturor<<Sarbatori luminate si fericite!>>, sa profitati de aceasta scurta pauza, asa cum v-am mai spus, si pentru a trage o linie si a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum. A fost faza, perioada in care v-am rugat sa va concentrati pe pregatirea proiectelor pe care ni le-am asumat in acest mandat si, dupa ce ne intoarcem din vacanta de Pasti, as vrea sa avem o discutie in care sa ne concentram atentia pe urmatoarea etapa pe care ne-o asumam, si anume aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau sa ramanem la stadiul de proiecte lansate si sa lasam impresia ca doar lansam idei fara sa avem capacitatea de a livra rezultate", le-a spus premierul ministrilor, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern.

Dacian Ciolos le-a mai cerut membrilor Cabinetului sau sa inceapa sa demonstreze ca reformele incepute dau si rezultate.

"O sa va rog pe fiecare dintre dumneavoastra, in domeniile in care v-ati asumat anumite proiecte, cu precadere cele asumate in programul de guvernare, sa va faceti propria analiza si dupa ce ne intoarcem din vacanta de Pasti sa avem aceasta discutie aplicata pe ceea ce ne propunem sa obtinem ca rezultate in lunile urmatoare. Ma gandesc aici in primul rand l proiectul de reforma a administratiei unde ceea ce vom face in lunile urmatoare trebuie sa demonstreze un impact direct asupra cetatenilor, asupra beneficiarilor actiunilor activitatilor administratiei publice, ma gandesc la proiectele de infrastructura, ma gandesc la domeniul sanatatii, educatiei si o sa trecem in revista si celelalte domenii, dar aici sunt cateva prioritati pe care ni le-am asumat, in aceste domenii, si as vrea sa incepem sa vorbim si de rezultatele pe care le obtinem, dar pana atunci <<Sarbatori fericite!>> si sa ne vedem cu bine", le-a mai zis premierul ministrilor.

Citeste si:
Începe programul de ajutor pentru încălzire. Statul nu-și găsește...
Începe programul de ajutor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.