Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale coalitiei, ca parlamentarii PSD vor fi prezenti in sala la dezbaterea motiunii de cenzura a PNL, dar nu voteaza, aratand ca cei care au facut acest demers trebuie sa-si aduca oamenii la vot.

"Am discutat in grup care este procedura, suntem prezenti, dar nu votam si explicatia este foarte simpla: cei care au facut acest demers privind motiunea de cenzura trebuie sa-si aduca oamenii sa voteze", a spus Dragnea.

"Nu cred ca asteapta sa aducem noi oameni sa voteze motiunea si sa aducem oameni de la PSD afara ca sa aiba si ei cat de cat prezenta la miting", a adaugat el.

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti, pentru a dezbate a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. In paralel, liberalii au organizat si un miting in Parcul Izvor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.