Premierul Victor Ponta le-a cerut reprezentantilor Ministerului Afacerilor Interne sa se concentreze in continuare pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de violenta, inclusiv in scoli si locuri publice.

Ponta le-a cerut reprezentantilor Ministerului Afacerilor Interne sa se concentreze in continuare pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de violenta, inclusiv in scoli si locuri publice, cu sanctiuni imediate si extrem de dure atunci cand sunt inregistrate astfel de cazuri.

"Romania este o tara sigura, iar pentru mine - nu doar ca prim-ministru, ci cetatean al acestei tari - siguranta este de departe o prioritate si lucrul cel mai important. Vreau sa stiu ca pot sa trimit copiii la scoala in siguranta, ca parintii nostri pot sa fie siguri pe strada, ca noi suntem siguri in locuinta, in locuri publice", a spus Ponta reprezentantilor ministerului, la bilantul pe anul trecut al institutiei, scrie MEDIAFAX.

El i-a asigurat ca Guvernul va continua sa asigure dotarea politistilor cu echipamente moderne, chiar daca este politician, "prin definitie ceva rau".

Citeste si: Iohannis si Ponta participa la prezentarea bilantului Ministerului de Interne


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.