Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, luni, la prezentarea activitatii din 2014 a Ministerului Afacerilor Interne.

Sedinta de evaluare a activitatii desfasurate de Ministerul Afacerilor Interne in 2014 a inceput la ora 11.00 si se desfasoara in sistem videoconferinta, cu reprezentantii tuturor structurilor teritoriale ale MAI si ai institutiilor prefectului.

Alaturi de vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, la prezidiu sunt presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, scrie MEDIAFAX.

La sedinta de evaluare a activitatii Ministerului Afacerilor Interne participa si ministrul Apararii, Mircea Dusa, seful SRI, Eduard Hellvig, si adjunctul acestuia, Florian Coldea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, si seful interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.