PSD sustine "cu fermitate" ca nu are "nicio implicare in elaborarea sau sustinerea" proiectului legii gratierii colective, afirmand ca aceasta este "o initiativa personala a domnului Paun", se spune intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

Deputatul Nicolae Paun a declarat, miercuri, ca va depune in urmatoarea sesiune parlamentara, la Parlament, un proiect privind gratierea colectiva a celor care au pedepse intre unu si cinci ani, pentru acte care nu au fost savarsite cu violenta.

"Voi depune, in urmatoarea sesiune parlamentara, un proiect privind gratierea colectiva a unro pedepse pentru acte care nu au fost savarsite cu violenta, intre unu si cinci ani maximum", a declarat Nicolae Paun, pentru MEDIAFAX.

Deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu au fost initiatorii Legii amnistierii si gratierii, respinsa saptamana trecuta de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

Camera Deputatilor a respins saptamana trecuta, marti, proiectul legii amnistiei si gratierii, fiind inregistrate 293 de voturi in favoarea acestei decizii, un vot "impotriva" si o abtinere. Camera era forul legislativ decizional in cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.