Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede implicarea unor preoti ortodocsi in campanie.

Dragnea a fost intrebat cum vede implicarea unor preoti ortodocsi in campanie, el raspunzand: "De ce daca preotii de la alte culte religioase isi indeamna credinciosii sa voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul sa faca lucrul asta?".

"Vreau sa spun un lucru in care cred foarte mult si il spun nu cu patima, ci ca o constatare: De ce daca preotii de la alte culte religioase isi indeamna credinciosii sa voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul sa faca lucrul asta?", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

"De ce un preot nu are dreptul sa-si apere credinta ortodoxa, de ce trebuie sa fim noi mai umili, crestin-ortodocsii?", a adaugat Dragnea.

Toate cazurile in care preotii s-au implicat in campania electorala vor fi cercetate de instantele de judecata bisericeasca eparhiale, potrivit regulamentelor de disciplina bisericeasca, a declarat marti, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Constantin Stoica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.