Presedintele Traian Basescu si ministrul de Externe, Titus Corlatean, au transmis, duminica, mesaje de condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in accidentul auto din Grecia.

Seful statului a transmis un mesaj familiilor cetatenilor care si-au pierdut viata, precum si persoanelor ranite in accidentul rutier petrecut in apropierea orasului Salonic din Grecia, potrivit Presedintiei.

"Imi exprim profunda indurerare fata de tragicul accident petrecut duminica, 5 octombrie a.c., in apropierea orasului Salonic. Doresc sa transmit sincere condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata si sa le doresc deplina insanatosire persoanelor care au fost ranite", se arata in mesajul presedintelui, scrie MEDIAFAX.

Si ministrul de Externe, Titus Corlatean, a transmis sincere condoleante si toata compasiunea familiilor indoliate urmare a tragicului accident rutier produs in cursul zilei de 5 octombrie 2014 in zona localitatii Veria din nordul Greciei, precum si urari de sanatate celor care au suferit vatamari corporale.

Citeste si: [VIDEO] Accident TRAGIC in Grecia! Un sofer roman a provocat moartea a cinci persoane


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.