Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, la Sfantu Gheorghe, raspunzand unei intrebari, ca nu exista niciun fel de asemanare intre Scotia si Tinutul Secuiesc, o asemenea comparatie fiind o "greseala uriasa".

Intrebat despre comparatia pe care pe care unii o fac intre Scotia si Tinutul Secuiesc, Kelemen a raspuns: "Nu exista nicio asemanare intre Tinutul Secuiesc si Scotia. Din punctul meu de vedere, e o greseala uriasa sa faci astfel de comparatii, acolo e cu totul si cu totul alta situatie, iar daca cineva face o astfel de comparatie, inseamna ca nu a inteles nimic sau vrea sa creeze o diversiune".

Zi ISTORICA! Scotia decide astazi daca va deveni INDEPENDENTA

Kelemen a adaugat ca este "treaba" scotienilor si a britanicilor ce fac, pentru ca intr-o democratie trebuie ascultate ambele parti, scrie MEDIAFAX.

"Trebuie sa fii pregatit sa lasi libertatea de a spune fiecare ceea ce doreste", a spus Kelemen. Totodata, acesta a adaugat ca, in opinia sa, referendumul pentru independenta Scotiei nu va avea reusita.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a participat, miercuri seara, la deschiderea unei expozitii la Centrul de Arte Plastice din Transilvania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.