Elena Udrea a declarat ca la scrutinul prezidential criteriul care va departaja candidatii va fi "ce a facut fiecare pentru tara", afirmand despre Klaus Iohannis ca "nu prea stim ce a facut in ultimii 10 ani", iar despre Victor Ponta ca "nu a facut nimic".

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Baile Felix, judetul Bihor, ca "este important ca cei care vor sa devina presedinte sa poata spune ce a facut fiecare pentru tara", fiind de parere ca acest criteriu "va departaja candidatii si va da castig de cauza in alegerile prezidentiale", transmite MEDIAFAX.

"In cazul domnului Johannis trebuie sa aflam cine este dansul, pentru ca nu prea stim in ultimii zece ani ce a facut, iar in cazul domnului Ponta prezentarea va fi scurta: n-a facut nimic pentru tara. Daca e sa discutam despre ce a stricat, in Romania avem de la o multime de cresteri de taxe si impozite la masurile prin care a reusit sa creasca somajul. Desi a promis un milion de noi locuri de munca, azi avem cu 80.000 de someri mai mult decat in 2012, inregistrati oficial. De asemenea, ratarea obiectivului atragerii de fonduri europene, Romania pierde zeci de milioane de euro pentru ca Guvernul a blocat absorbtia de fonduri. Avem cu 27% mai multe firme care s-au inchis in acest an, sub guvernarea Ponta, deci un bilant al dezastrului", a spus Elena Udrea.

Ea a afirmat ca de scrutinul din noiembrie depinde daca Romania se va "intoarce" in timp sau daca va continua dezvoltarea inceputa in urma cu zece ani.

"In functie de rezultatul votului, Romania are optiunea sa se intoarca in perioada 2000-2004, o Romanie a urmasilor lui Adrian Nastase si Ion Iliescu sau are sansa sa continue procesele de dezvoltare incepute dupa aceasta perioada", a spus presedintele PMP.

Udrea a adaugat ca PSD ar fi dorit devansarea alegerilor prezidentiale si o campanie scurta, intrucat nu are ce sa "prezinte" si de aceea vrea sa castige, "mintind, pacalind, inseland, promitand".

"Daca era dupa cei de la PSD, alegerile ar fi avut loc acum, in septembrie, iar campania ar fi durat doua zile, pentru ca mijlocul prin care ei vor incerca sa castige votul nu este de a veni in mijlocul cetatenilor, de a sta in fata oamenilor si de a prezenta lucrurile pe care le-au facut pentru ei, ci de a incerca sa castige votul mintind, pacalind, inseland, promitand", a mai spus Elena Udrea.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.