Emil Boc a declarat ca va face "tot ce ii sta in putinta", cu cat poate si cu ce stie, sa sprijine candidatura Elenei Udrea la prezidentiale, considerand ca aceasta poate sa il invinga pe Victor Ponta si sa trimita PSD in opozitie.

Emil Boc, care este primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat, vineri, la Primaria Turda, dupa ceremonia de deschidere a Zilelor Turzii, la care a participat alaturi de Elena Udrea, ca aceasta este "omul potrivit la locul potrivit".

"In aceasta campanie, asa cum am spus din primul moment, voi face tot ce imi sta in putinta, cu cat pot si cu ce stiu, sa sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru ca apreciez ca este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiza in ceea ce inseamna administratia nationala, un om care a dovedit in practica, prin rezultate, ca ce a spus a facut, un om care se tine de cuvant si care poate sa il bata pe Ponta. Aceasta campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD sa ramana la nivel de institutie prezidentiala in opozitie si in opozitie dupa ianuarie 2015, dupa castigarea de catre Udrea a alegerilor prezidentiale", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca merge pe mana Elenei Udrea, care a fost ministru in guvernul pe care l-a condus, pentru ca stie ce poate si ce face.
La randul sau, Elena Udrea a afirmat ca unul dintre cele mai importante momente a fost cel in care Boc si-a exprimat sustinerea pentru candidatura sa.

"M-am bucurat, pentru ca am facut echipa in Guvern si in politica, am fost impreuna de-a lungul ultimilor sapte ani in momentele importante din guvernare sau din PDL si cred ca acest parteneriat este unul solid, bazat pe argumentele unei colaborari care a avut rezultate foarte bune pentru comunitati. Si acum mergem impreuna in aceasta batalie care inseamna castigarea Presedintiei Romaniei si va fi o victorie nu a Elenei Udrea, nu a lui Emil Boc, va fi una a romanilor", a spus Udrea.

Ea a mentionat ca, desi provin din partide diferite - ea din PMP, iar Boc din PDL -, este vorba de acelasi proiect, "care inseamna modernizarea Romaniei, democratizarea institutiilor, a societatii, opozitie la riscul de a omori democratia de catre actualul Guvern, dezvoltarea tarii".

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

"Este un proiect in care de la inceput am fost impreuna si am ramas impreuna si acum. Domnul Boc se implica activ in campania mea, este un sprijin care inseamna actiuni concrete, nu doar declaratii, si conteaza foarte mult ca Emil Boc este alaturi de mine in aceasta confruntare electorala, cea mai mare din urmatorii zece ani in Romania", a mentionat Elena Udrea.

Intrebata daca i-ar placea sa il vada pe Boc in PMP, Elena Udrea a spus ca este, oricum, in echipa cu fostul premier, indiferent in ce partide se afla in acest moment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.