Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Alba Iulia, ca va accepta provocarea lui Emil Boc de a se alatura campaniei de donatii "ASL Ice Bucket Challenge" si isi va turna o galeata cu apa rece in cap, in fata Guvernului, provocandu-l apoi pe Victor Ponta "pentru a se trezi la realitate".

Liderul PMP, Elena Udrea, a spus, intr-o conferinta de presa, ca accepta provocarea lui Emil Boc de se alatura campaniei de donatii "ASL Ice Bucket Challenge", precizand ca a vrut sa isi toarne o galeata cu apa rece in cap chiar la Alba Iulia, in cetate, insa ulterior a decis sa faca acest lucru in fata Guvernului, transmite MEDIAFAX.

"Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu placere. Am vrut chiar sa fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia si cu mesajul ca e un proiect la care am tinut foarte mult si pe care l-am sprijinit si l-am finantat foarte mult, insa aveam aceasta conferinta de presa si nu puteam sa vin la dumneavoastra dupa ce imi puneam in cap o galeata cu apa si gheata. Cred ca o sa o fac in fata Guvernului. Ma gandeam sa-l provoc pe domnul Victor Ponta sa isi asume un dus din acesta, cu apa rece, pentru ca are nevoie sa se trezeasca la realitate", a afirmat Udrea.

Intrebata daca glumeste, Elena Udrea a spus ca nu glumeste si s-a gandit serios sa faca acest gest in fata Guvernului, provocandu-l apoi pe Victor Ponta "sa faca o baie cu apa rece" si "sa se trezeasca putin".

"Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gandit. Deci, daca n-am facut-o la Cetate, o sa ma duc la Bucuresti si o sa-l provoc in fata Guvernului pe domnul Victor Ponta, sa se trezeasca putin la realitate, sa faca o baie cu apa rece", a adaugat Elena Udrea.

Citeste si: [VIDEO] Ice Bucket Challenge: Boc si-a turnat apa in cap si a provocat-o pe Elena Udrea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.