Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii "ASL Ice Bucket Challenge" si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Fostul premier Emil Boc, aflat in concediu in Turcia, a postat, duminica, pe pagina sa oficiala de Facebook, un filmulet in care isi toarna o galeata cu apa rece pe cap, mentionand ca raspunde astfel provocarii lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii "ASL Ice Bucket Challenge".

El i-a provocat sa se alature campaniei pe candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, si pe nepotul sau, Alex Boc.

"Am raspuns provocarii sportivilor Clubului MMA Transilvania si am donat o suma de bani pentru ajutorarea celor care sufera de ALS (scleroza laterala amiotrofica). Ii provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea si Alex Boc!", a scris Emil Boc pe contul sau de Facebook, transmite MEDIAFAX.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donatii, iar zeci de mii de persoane, celebritati si oameni obisnuiti, au inceput, din luna iulie, sa-si arunce cate o galeata cu gheata pe cap, sa filmeze momentul si sa il publice pe retelele de socializare, provocandu-i si pe altii sa faca acelasi lucru contra unei donatii de 100 de dolari.

Campania "ALS Ice Bucket Challenge" are scopul de a sustine asociatia ALS, care lupta contra maladiei Charcot, cunoscuta si ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apa rece s-au numarat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar si fotbalistii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho si tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare si in Romania, mai multe vedete si sportivi intrand in "leapsa mondiala".

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.